Volume 4

Weed syöksyy suuren koiran, Deadly Weapon kimppuun. Ken, joka on toisella puolella rotkoa, hän lähtee juoksemaan Kagetora mukanaan. Molemmat hyppäävät rotkon ja muiden koirien yli, jotka ovat toisella puollella rotkoa. Mel sanoo jotain peloissaan GB:lle ja GB näyttää hieman hermostuneelta. Kenin laskeuduttuaan maahan, hän pysähtyy katsomaan Deadlyä.

Weed miettii mielessään isäänsä/Tokimuea hyökätessään suuren koiran kimppuun, joka murisee vihaisesti. Weed hyökkää, mutta Johnin näköinen koira tönäisee Weediä ja menee tämän eteen. Deadly Weapon ottaa Jeromen jalasta kiinni ja heittää sen kallioon suurella voimalla. Weed ja muut katsovat sivusta kauhuissaan. Deadly pitää Jeromen jalasta kiinni ja roikottaa tätä. Weed yrittää mennä auttamaan, mutta Ken ottaa tämän hännästä kiinni. Äkkiä Mel hyppää rotkon yli ja kaikki katsovat häntä. Mel saa juuri ja juuri otteen kallion reunasta. Ken päästää Weedin hännästä irti ja alkaa hutamaan. Jerome menee auttamaan Melliä ja nostaa tämän ylös. GB joukkoineen juoksevat ja hyppäävät rotkon yli, mutta Smith jää paikalleen katsomaan, kun koirat hyppäävät rotkon yli. Koirat pääsevät rotkon yli, mutta silloin yksi koirista huomaa jotain. Lopulta kaikki kääntyvät Smithiä päin. Kaikkien kauhuksi, Smith aikoo hypätä!

Smith hyppää, mutta saa Melin tapaan juuri ja juuri kalliosta kiinni. Kagetora ja Ken syöksyvät Smithin avuksi ottaen tämän korvista kiinni. Smith raahataan pois jyrkänteeltä ja hänet jätetään siihen. Tämän jälkeen kaikki juoksevat kohti Deadlyä.

Jerome kuitenkin virkoaa ja alkaa sanomaan jotain hätäisesti Weedille ja muille. Deadly alkaa heiluttamaan Jeromea korkeammalle ja kaikki katsovat kauhuissaan. Jerome kuitenkin heilauttaa itsensä niin, että hän pääsee puraisemaan Deadlyn kuonoa. Koira raivostuu ja heittää tämän. Deadly pakenee vuorelle, missä suuri taistelu käytiin ja Weed kumppaneineen lähtevät tämän perään.


*** Sillä aikaan kaupungissa..

Sasuken omistajat ovat kauhuissaan, kun heidän koiransa on kadonnut. Sasuke juoksee kohti kolmea koiraa, joista yksi näyttää Johnilta. Sasuke pysähtyy ja katsoo kolmea koiraa. Käy ilmi, että nuo kolme koiraa ovat John, Punasilmä ja Hopeanuoli!

Sasuke kertoo, että hän on tavannut tai että Hopeanuoli näyttää ihan Weediltä ja siitä Punasilmä ja John kummastuvat. Hopeanuoli ja Punasilmä kysyvät jotain Sasukelta ja Sasuke selittää jotain. Äkkiä kaikki neljä katsovat suurta vuorta. John kysyy jotain Hopeanuolelta, mutta Hopeanuoli katsoo vuoria. Äkkiä kuitenkin Sasuken isäntä tulee paikalle ja Hopeanuoli sanoo jotain Sasukelle, ja lähtee. Sasuke hymyilee ja ajattelee Weediä.

*** Vuorilla

Weed ja koirat vaeltavat Jerome mukanaan. Kaikki pysähtyvät ja näkevät suuren vuoren, missä suuri taistelu oli käyty. Smith juoksee paikalle ja sanoo jotain Jeromelle. Jerome alkaa miettimään Deadlyä, joka hyökkäsi tämän kimppuun. Äkkiä kaikki katsovat vuorta.***Vuorilla, mutta paljon kauempana..

Koira, jolla ei ole korvia ja on täplikäs, sanoo jotain vihaisesti alistuneelle Huskylle(?). Koira käskee kahta alamaistaan tekemään selvää Huskysta ja ne ottavat tämän korvista kiinni. Lopulta he katkaisevat Huskyn jalat irti. Koira katsoo Huskyä ja käskee laumansa lähteä.

*** Vuorilla

Weedin joukkue yrittää miettiä, miten he voisivat tappaa Deadlyn. Jerome saa idean, että Weed voisi houkutella Deadlyn ulos, ja pari koiraa voisivat ottaa sen jaloista kiinni. GB pelkää, niinpä hän kyyristyy maahan. Nosu lähtee juoksemaan Weed perässään kohti vuoren suu-aukkoa. Suu aukossa, Nosu selittää Weedille jotain ja Weed kuuntelee. Nosu lähtee Weedin edeltä luolaan ja Weed menee mukaan. Koirat vaeltavat sisällä ihmetellen paikkoja, kun taas Ken ja Kagetora odottavat ulkopuolella kärsimättöminä. Nosu menee käytävän ahtainta käytävää pitkin, kunnes jumittuu. Äkkiä Deadly ottaa Nosun kaulasta kiinni ja Nosu alkaa huutamaan.

Koirat odottavat ulkona, kunnes Nosun pää tippuu vuoren huipulta koiren päähän, jonka Jerome pysäyttää. Kaikki katsovat ylös, ja he näkevät Deadlyn, jota Weed väistelee. Äkkiä Deadlyn jalan alla oleva puun-oksa pettää ja molemmat tippuvat alas. Kagetora ja Ken juoksevat kohti vuorta, kunnes Mel yritää tulla mukaan. Kagetora kieltää Meliä tulemasta ja lähtee. Smith suuttuu tästä ja lähtee Kagetoran ja Kenin perään.

Koirat juoksevat huipulla ja he alkavat katsomaan sitä. Ken liukastuu ja tippuu kolosta alas. Sisällä Deadly yrittää osua tassullaan Weediin, kunnes Ken tippuu Deadlyn päähän. Koira katsoo molempia vihaisesti ja Weed menee sen alta. Ken yrittää samaa, mutta koira saa Kenin kaulasta kiinni. Kagetora katsoo ylhäällä peloissaan ja Weed hyökkää Deadlyn kimppuun. Kagetora hyppää ja ottaa Deadlyn harjasta kiinni. Koira päästää Kenistä irti ja alkaa riehumaan.

Ulkopuolella, koirat ovat kärsimättömiä. Smith nousee koirien luo, jotka odottavat vuoren suu-aukolla. Smithistä pitää korvasta kiinni GB ja hännästä taas Mel estäen Smithiä menemästä. Smith mene sisälle luolaan auttamaan Weediä ja muita.

Kagetora menettää otteensa ja kaatuu Kenin viereen. Molemmat katsovat kauhuissaan, kun Weed pitelee kiinni Deadlystä. Äkkiä Deadly lyö Weediä tassullaan ja Weed lentää, mutta pääsee jaloilleen. Mutta jostain kumman syystä Deadly alkaa vuotamaan rinnasta verta. Koira alkaa nuolemaan haavaansa ja Ken sekä Kagetora lähtevät karkuun, jättäen Weedin. Ken huutaa Weediä, mutta Weed kieltäytyy tulemasta ja hyökkää Deadlyn kimppuun, viiltäen koiran kuonoa. Koira suuttuu ja lyö Weediä tassullaan niin, että Weed menee hetkeksi tajuttomaksi. Deadly laittaa tassunsa Weedin päälle, kunnes Ken ja Kagetora tulevat paikalle. Deadly ottaa Kagetoran kaulasta kiinni ja heittää sen Kenin päälle. Koira jättää Weedin rauhaan ja ottaa kiinni taas Kenistä. Samaan aikaan, tumma koira ilmestyy paikalle.

Se on Smith! Smith hyökkää raivoissaan Deadlyn kimppuun ottaen kiinni koiran kuonosta. Deadly alkaa riehumaan, kunnes Smith päästää irti ja käskee Weedin, Kagetoran ja Kenin lähteä. Smith hyökkää uudelleen, mikä on vaarallinen virhe. Koira lyö Smithiä, mutta Smith saa itsensä "pyörähdetyksi" koiran alta. Weed ryntää avuksi, mutta Smith ottaa tästä kiinni ja heittää Weedin Keniä päin, kieltäen tätä osallistumasta taisteluun. Smith ryntää uudelleen Deadlyn kimppuun väistäen koiran liikkeitä, kunnes saa kiinni Deadlyn harjasta. Deadly suuttuu ja syöksyy kohti kallion seinämää, mikä haavoittaa Smithiä pahasti. Mutta Smith pysyy vieläkin kiinni Deadlyn harjassa, sillä se ei aio luovuttaa.. Mutta nyt jokin on pielessä. Kiviä alkaa tippumaan ja puut hajoamaan luolassa. Smith luultavasti käskee koiria lähtemään, mutta silloin tapahtuu jotain. Kasa kiviä ja puita tippuvat Smithin ja Deadlyn pälle niin, ettei heillä ole enään mahdollisuutta selvitä. Sen jälkeen oli hiljaista..

***Lumisilla vuorilla ja kaupungissa

Reika niminen tyttö-koira juoksee koiranruoka-pussi suussaan. Se menee pieneen mökkiin, missä sijaitsee Hopeanuoli, Punasilmä ja John. Reika jättää ruuan sinne ja koirat kiittävät. He aloittavat keskustelun Akakabootosta, mikä lopuu lyhyeen.. Reika hymyilee ja juoksee pois. John sulkee oven Reikan lähdettyä ja nyt heillä alkaa oma keskustelu. Kun Reika vaeltaa kotiin, hän ei huomaa suurta villikoira-laumaa, joka vakoilee häntä.

***Vuorilla

Ilma pahenee ja lunta sataa kaatamalla. Koirat ovat nyt kärsimättömiä ja juoksevat sisälle luolaan. Sisällä luolassa Ken yrittää saada Smithiä pois kiviryteikön alta, vaikka Smithin tila näyttää olevan toivoton. Smith tulee tajuishinsa ja he puhuvat (taas) jotain. Smalla Kagetora huomaa Jeromen tulleen. Ken yrittää edelleenkin saada Smithiä pois kiviryteiköstä, mutta Smithin toinen takajalta on kivien alla. Mutta se on toivotonta. Smith selittää Weedille jotain tärkeää, kunnes kuolee. Koirat alkavat itkemään ja huutavat Smithiä takaisin. Mutta mikään ei tuo häntä takaisin, hän on kuollut. Koirat lähtevät surullisina pois luolasta. Mutta luolan sisällä Smithin päälle tippuu pieniä kiviä. Olisko se Deadly Weapon..?

~~Weed 4 loppu~~

by. Tiiniuw